Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Back To School Party”, primul eveniment Freqvent Events, cel mai nou concept de party-uri din Arad

Este timpul să ne luăm adio de la vacanța de vară și să ne întoarcem în lumea școlii și a responsabilităților, dar nu înainte de a sărbători cu stil!

„Back To School Party”, primul eveniment Freqvent Events, cel mai nou concept de party-uri din Arad
Comentează 0

Freqvent Events te invită la un „Back To School Party” de neuitat, care va avea loc vineri, 1 septembrie, în Club Latino de pe Ștrandul Neptun din Arad, începând cu ora 22.

Cu vibe-ul pozitiv și plin de energie, organizatorii te așteaptă în locul unde îți revezi vechii prieteni, unde cunoști oameni noi și să îți faci amintiri pentru tot anul școlar care abia începe.

Ce te așteaptă? Muzică incendiară: DJ-ii noștri vor mixa cele mai tari hituri și piese din diverse genuri care te vor face să dansezi toată noaptea.

Muzica este combinată perfect cu cele mai delicioase cocktail-uri pentru a-ți răcori seara, pregătite de staff-ul clubului care găzduiește evenimentul.

FREQVENT este un concept nou de party-uri, dar și un grup în ascendentă de DJ locali și/sau producători de muzică care sunt ori la începutul carierei, mediu-avansați sau avansați. Ideea a venit din dorința de a promova DJ-ii arădeni și de-a le oferi un loc unde să se desfășoare. Mai pe scurt este un grup care se susține el pe el însuși către o dezvoltare continuă în cele două domenii menționate mai sus, neavând la baza un criteriu de selecție superficial ci doar acceptare, susținere, bunătate, modestie și vibe-uri bune. Revenind la primul party sub marca FREQVENT, în seară de 1 septembrie o să mixăm diferite genuri muzicale încât să acoperim un spectru cât mai larg de gusturi, dar să și încercăm să va fim cât mai pe plac”, a precizat organizatorul conceptului Freqvent.

Ordinea în care o să mixeze cei cinci DJ este următoare:  în seară de 1 septembrie este următoarea: Midnight, Xander1, Alketan23, HupleX, Redd Daniel.

Așa că nu rata ocazia de a petrece o ultimă seară a vacanței cu stil și de a sărbători cu prietenii și colegii tăi. Ia-ți hainele cele mai cool și cheful de petrecere și vino la „Back To School Party„!

Biletele pot fi achiziționate la intrare.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmărește-ne pe rețelele de socializare:freqvent.events.


Scrie un comentariu

trimite