Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism răsturnat în afara șoselei, în zona Registrului Auto / UPDATE: Trei mașini au fost implicate

Un accident a avut loc în urmă cu aproximativ jumătate de oră, vizavi de Registrul Auto, care a culminat cu răsturnarea unui autoturism cu roțile în sus în afara carosabilului. 

Autoturism răsturnat în afara șoselei, în zona Registrului Auto / UPDATE: Trei mașini au fost implicate
Comentează 0

Update 1 Trei mașini au fost implicate

Astăzi, în jurul orei 15,30, pe Calea Aurel Vlaicu a avut loc un incident rutier, fără victime.

O tânără de 22 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa în același sens de mers, condus de o tânără de aceeași vârstă. Autoturismul accidentat a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat alcoolemie 0. Niciuna dintre cele două tinere nu a fost rănită.


Două autospeciale ale pompierilor și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Arad s-au deplasat la locul accidentului, pentru a oferi îngrijiri medicale posibililor răniți. De asemenea, a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare pentru scoaterea șoferului din mașina răsturnată. Un rol e posibil să fi avut și condițiile meteo, cu vizibilitate redusă pentru șoferi, dar și carosabilul umed care favorizează acvaplanarea și probabil șoferul a derapat și a ajuns să se răstoarne în afara șoselei. 

Vom reveni cu mai multe informații pe măsură de intrăm în posesia lor. 

 

 

Foto: InfoTrafic

Galerie foto (6)


Scrie un comentariu

trimite