Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La „Port Arthur”, va avea loc un eveniment caritabil pentru cele două femei care au vrut să se sinucidă

Marcello Ionescu, cel care e la cârma Asociației „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, împreună cu cei de la „Port Arthur”, vor organiza un eveniment caritabil pentru cele două femei care s-au aruncat în Mureș și au fost salvate de forțele de ordine. Astfel, în 21 iulie, arădenii sunt așteptați la „Port Arthur” pentru a participa la eveniment, înspre ajutorarea celor două femei, iar banii obținuți vor fi donați pentru a le ușura celor două femei poverile financiare. 

La „Port Arthur”, va avea loc un eveniment caritabil pentru cele două femei care au vrut să se sinucidă
Comentează 0

Poate nu știți cu toții că Daniela a fost protagonista actului de eroism prin care a salvat de la moarte 2 femei care s-au aruncat în Mureș pentru a-și pune capăt zilelor, mamă și fiică.

Dar cu siguranță nu știți nici faptul că ieri Daniela a luat decizia de a sprijini pe mai departe aceste suflete, "Marcello, dacă aceste femei au recurs la un asemenea gest extrem, cu siguranță au nevoie de sprijinul nostru", astfel încât azi, împreună cu tatăl său, unul dintre fondatorii asociației Gătim împreună pentru o lume mai bună, am fost pe la spitalele din Arad până am reușit să o găsim pe mamă, Elisabeta, 78 de ani, Margareta, fata, 52 de ani, acasă.

În consecință, vinerea viitoare, vom organiza un eveniment caritabil la Port Arthur de la orele 17 unde vă așteptăm cu un ceaun de fasole cu ciolan afumat așa cum facem de obicei, sub deviza :"Mănânci cât te lasă stomacul, donează cât te lasă inima!", a postat Marcello Ionescu pe rețelele de socializare. 


Scrie un comentariu

trimite