Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Marius Copil urcă în clasamentul ATP. Chiar dacă pierde finala de la Sofia. "Sunt pregătit să merg mai departe"

Arădeanul Marius Copil urcă în clasamentul ATP. Chiar dacă pierde finala de la Sofia.
Comentează 0

Tenismanul arădean Marius Copil a fost învins de bosniacul Mirza Basic cu 7-6 (6), 6-7 (4), 6-4 în finala turneului ATP de la Sofia. Meciul a durat aproximativ două ore și aproape 20 de minute. În vârstă de 27 de ani și numărul 93 în clasamentul ATP, a ajuns la Sofia în prima sa finală din carieră. Marius Copil a obținut un cec de aproximativ 47.000 și 150 de puncte ATP. Mai mult, Copil va intra în primii 75 de jucători ai lumii.

"In ultimul meci, l-am intalnit pe Mirza Basic, aflat intr-o forma exceptionala. A fost dificil sa joc impotriva unui jucator cu o mobilitate atat de buna. Din pacate nici serviciul, nici sansele, nu au fost astazi de partea mea. Ii sunt recunoscator lui Andrei Mlendea pentru ascensiunea mea in clasamentul ATP si pentru evolutia mea din acest turneu.

M-am simtit foarte bine la Sofia Open, iar cu aceasta ocazie doresc sa le multumesc gazdelor pentru un turneu foarte bine organizat si pentru fairplay-ul de care au dat dovada, programandu-mi primul meci in a treia zi. A fost o placere pentru mine sa joc finala pe arena centrala in fata a 10.000 de spectatori minunati. Desi au fost opt zile incarcate, in care am reusit sa obtin sapte victorii consecutive, pot spune ca sunt pregatit sa merg mai departe" spune Marius Copil pe blogul său personal. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite