Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier cu patru victime între localitățile Șepreuș și Ineu

Accident rutier cu patru victime între localitățile Șepreuș și Ineu
Comentează 0

În data de 30 august 2023, în jurul orei 22:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, între localitățile Șepreuș și Ineu.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu și Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului au rezultat 4 victime, (bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani), printre care una rămas blocată sub autoturism.
Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD, fiind conștientă, prezentând semne vitale.
Celelalte trei victime, conștiente și cooperante au fost asistate medical la locul evenimentului.
În urma evaluării medicale, toate cele patru victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

(Imaginea are rol ilustrativ)

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite