Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu șapte victime la Craiva / UPDATE: O singură persoană a ajuns la spital, ceilalți refuzând transportul la Urgențe

Un accident rutier s-a produs azi în jurul orei 15.00, la Craiva, în care au fost implicate șapte persoane. 

Accident cu șapte victime la Craiva / UPDATE: O singură persoană a ajuns la spital, ceilalți refuzând transportul la Urgențe
Comentează 0

Update 1 O singură persoană a ajuns la spital, ceilalți refuzând transportul la Urgențe

Ieri, în jurul orei 14:38, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre un eveniment rutier, pe D.J. 792/A, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni, aparent ușoare, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.


Se pare că două autoturisme au fost implicate, cu șapte pasageri în total, iar acum intervin la locul accidentului mai multe echipaje medicale. 

Așadar, intervin în aceste momente pentru acordarea îngrijirilor medicale SMURD Ineu și două echipaje SAJ cu asistent de la Serviciul Județean de Ambulanță Arad, Substația Ineu.

Vom reveni cu detalii. 

 


Scrie un comentariu

trimite