Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu PORSCHE contra OPEL la ieșirea din Vladimirescu

Accident cu PORSCHE contra OPEL la ieșirea din Vladimirescu
Comentează 22

În după-amiaza zilei de joi, 4 ianuarie, în jurul orei 15:30, conducătorul unui PORSCHE, autoturism unicat în România (după declarația proprietarului), în timp ce conducea bolidul în direcția Lipova, a intrat în coliziune cu un biet Opel, ce venea dinspre Mândruloc.

În urma impactului două persoane din Opel au fost rănite, fiind transportate de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad, iar impulsivul Porsche și sfrijitul Opel nu se simt nici ele (mașinile) prea bine.

„Din primele cercetări făcute la fața locului s-a stabilit că azi, în jurul orei 15.18, un bărbat de 34 de ani din Arad, ce conducea un auto pe DN 7, din direcția Arad spre Lipova, pe fondul neatenției a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din juddețul Gorj.

În urma coliziunii au fost accidentați ușor șoferul auto Opel și două persoane, un tânăr de 19 ani și o femeie de 50 de ani, ambii pasageri în același autoturism. Conducătorii au fost testați etilotest, rezultatele fiind negative”, după cum ne-a relatat inspector principal Lorena Radu, PR IJP Arad.

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (14)


Scrie un comentariu

trimite