Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din lume

Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din lume, a murit, marți, la vârsta de 80 de ani. Cântărețul și compozitorul italian s-a stins din viață pe patul de spital, în Milano "după o îndelungată suferinţă, care s-a agravat în ultimele luni", după cum a declarat managerul său, Danilo Mancuso, scrie protv.ro. care citează agenția ANSA. 

A murit Toto Cutugno, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din lume
Comentează 0

De-a lungul carierei, Toto Cutugno a compus peste 400 de melodii cântate în întreaga lume de mari artişti, a înregistrat 18 albume şi a vândut peste 100 de milioane de discuri pe întreg mapamondul. Cântărețul, născut pe 7 iulie 1943, a devenit cunoscut în lumea întreagă datorită melodiei „L'Italiano”. A avut cincisprezece participări la festivalul de la Sanremo (cu o reprezentație istorică în 1990 cu Ray Charles).

Cântărețul a susținut zeci de concerte în România şi urma să revină în ţara noastră, dar a fost nevoit să-și anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate. „Revin întotdeauna cu emoție în România”, a declarat el la începutul unui spectacol din anii trecuți.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: hotnews.ro


Scrie un comentariu

trimite