Florin Iordache, semne obscene către Opoziție, în Parlament. Explicație zeflemitoare| VIDEO
Florin Iordache, deputat PSD, vicepreședinte al Camerei Deputaților și președintele comisiei care a masacrat legile justiției, a făcut semne obscene către parlamentarii Opoziției, în timpul unei dispute în Parlamentul României.
Florin Iordache a coborât nivelul decenței în Parlamentul României, astăzi, când a arătat degetele mijlocii de la ambele mâini către parlamentarii Opoziției.
UPDATE // Reacția lui Florin Iordache, după ce a făcut gesturi obscene în plenul Parlamentului
Întrebat de ce a făcut acele gesturi obscene, Florin Iordache a afirmat zeflemitor: ”Păi, și... bun... Eram cu mâinile ridicate, care e problema?”.
De asemenea, Iordache le-a spus jurnaliștilor că li s-a părut. "E o părere. Vi se pare dumneavoastră”, a replicat Iordache, după ce jurnaliștii au întrebat ce fel de Parlament avem dacă se fac scene obscene.
-------------------------------------
”Florin Iordache a făcut gesturi obscene către USR, fără să fie sancționat în vreun fel de prietenul lui Nicolicea care conduce ședința Camerei Deputaților!
Asta după ce, desfigurat, zbierând de la microfon, ne anunță că vor merge până la capăt cu distrugerea Justiției și salvarea infractorilor indiferent de ce cere România, opoziția, Uniunea Europeană, Comisia de la Veneția.
La 24 de ore după MCV și Rezoluția Parlamentului European!
După gestul obscen al lui Florin Iordache, colegul meu, Stelian Ion, nu a fost lăsat să termine discursul, cu promisiunea lui Nicolicea că va fi sancționat pentru că a îndrăznit să critice PSD”, a scris pe Facebook deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.
La nici 24 de ore de la raportul MCV devastator pentru România, aleșii și-au văzut de ale lor. Proiectul de lege care l-ar ajuta pe Liviu Dragnea să ceară revizuirea pedepselor a fost adoptat la Camera Deputaţilor, camera decizională.
Este vorba despre celebra lege privind desecretizarea protocoalelor SRI, iniţiată chiar de Dragnea şi Tăriceanu. Mai mult, deputații au menținut în una dintre legi înfiintarea secției speciale pentru magistrați, în ciuda criticilor Comisiei de la Veneția.