Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANUNȚ RECONS

ANUNȚ RECONS
Comentează 0

S.C. RECONS S.A. ARAD , prin serviciul Parcări de Reședință, aduce la cunoștință că a început preluarea și înregistrarea de documente pentru licitatii privind parcările de resedință la sol din următoarele zone: M125-127, M179-181, M182-184, M102 , M104, M 105-106, M501-538, M574-577, M578-581, strada Iustin Marșieu , aleea Romanța, strada Imașului, strada Călărașilor și strada Simion Balint.

Numarul total de locuri este 306 . Data limită pentru înregistrarea documentelor pentru participarea la licitație este până în data de 20.09.2024.

“Înregistrarea documentelor se face doar la sediul Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu, strada Victor Hugo Bloc Z 20 parter, sau on-line folosind adresa de mail contracte.rezidentiale@reconsarad.ro, caz în care persoanele care au înregistrat o cerere on-line au obligația ca în ziua licitației, să prezinte ( în original), toate documentele în baza cărora le-a fost înregistrată cererea. Documentele și condițiile participării la licitatie, categoria de încadrare conform documentelor înregistrate, locurile alocate direct persoanelor cu dizabilități și intervalul de numere a locurilor de parcare ce vor fi scoase la licitație,  vor fi afisate la scările imobilelor arondate zonei de licitat, conform H.C.L.M.242/13.05.2021, cât și pe site-ul RECONS SA - https://www.reconsarad.ro/parcari-de-resedinta . 

Persoanele care nu pot participa la licitație pot delega o altă persoană, printr-o înputernicire de mână și o copie după cartea de identitate a titularului cererii de participare la licitație.

În zonele unde există locuri de parcare, pot participa și cei care dețin un loc de parcare, cererile acestor persoane find încadrate direct la categoria D.

În ce privește orice informații referitor la regulament  ori condiții de participare la licitație, recomandarea  este ca orice informație sau detalii să fie cerute doar de la personalul din cadrul serviciului Parcări de Reședință.

Locurile pentru persoane cu dizabilități, după depunerea documentelor și înregistrare, vor fi atribuite direct și fără a participa la licitație, cu respectarea  regulamentului de organizare a parcărior de reședință. 

Pentru alte informatii puteți apela numărul de telefon 0257 – 280.097 sau mobil 0761 786 372.


Scrie un comentariu

trimite