Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodiile care vor străluci în luna noiembrie. Norocul este de partea lor, mai ales la BANI

Există câteva zodii care vor excela în special în luna noiembrie a acestui an.

Zodiile care vor străluci în luna noiembrie. Norocul este de partea lor, mai ales la BANI
Comentează 0

Berbec

În luna noiembrie te sfătuim să iei lucrurile mai uşor, din toate punctele de vedere. Chiar dacă eşti obişnuită cu un ritm mai alert în viaţa de zi cu zi, o abordare mai liniştită şi calmă poate fi în avantajul tău. Cu Saturn într-o poziţie extraordinar de bună, ai şansa de a scăpa de câteva kilograme şi îţi vei menţine formă optimă pe tot parcursul lunii.

Cel mai bun lucru este că noul tău program nu trebuie să fie unul extrem de solicitant, şi vei aprecia starea de bine pe care ţi-o va da. Punctul culminant al lunii este cu siguranţă luna plină a semnului tău zodiacal, în ziua de 17 noiembrie. Vei simţi o împlinire pe plan emoţional, şi vei emana o strălucire şi luminozitate cu care îi vei atrage pe cei din jurul tău.

Rac

Vei avea parte de multe momente în care vei ieşi în evidenţă în luna noiembrie, aşa că ar fi bine să profiţi cât mai mult de aceste ocazii. Poţi să petreci cât timp doreşti la coafor sau la sala pentru a arată cât mai bine, dar suportul planetar îţi va da acel boost pe care nu îl poţi căpătă oriunde, oricum.

Venus, planeta frumuseţii şi a seducţiei se va afla într-o poziţie avantajoasă după 8 noiembrie, dându-ţi ajutor în ceea ce priveşte starea ta de sănătate.

Citeşte continuarea pe kfetele.ro.


Scrie un comentariu

trimite