Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare. Sunt perfecţioniste şi nimic nu le stă în cale!

Zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare. Sunt perfecţioniste şi nimic nu le stă în cale!
Comentează 0

Fecioara

Echilibrata in gandire, aceasta femeie stie cum sa isi cultive roadele intelectuale oferite de Mama Natura. Este o perfectionista prin definitie, vede lucrurile in mod obiectiv, iar tot ceea ce face se bazeaza mult pe logica. Nimic nu ii sta in cale atunci cand ii intra ceva in cap, cu atat mai mult cu cat are si un simt al pragmatismului foarte dezvoltat, scrie ele.ro. Pe langa faptul ca este foarte desteapta, are si un farmec deosebit.

Capricorn

Nativa Capricorn este apriga si mereu pe faza, astfel ca va depista foarte usor orice eroare sau orice incercare de frauda. Vigilenta ei nu poate fi amagita si nu o poti minti pentru ca te citeste de la o posta. E meticuloasa si stie perfect care sunt punctele ei forte. Reuseste in tot ceea ce intreprinde. Putini oameni din jur se pot ridica la nivelul ei, dar trebuie sa depuna efort mare pentru a intra in competitie cu ea.

Varsator

Femeia Varsator este, de departe, cea ma desteapta dintre toate. Nu doar ca a primit acest dar, insa ea are o curiozitate aparte care o determina sa invete mereu tot mai mult pentru a-si spori coeficientul de inteligenta. Este ambitioasa si are visuri marete pe care le duce intotdeauna la indeplinire. Nimic nu ii sta in cale. Are practic tot ceea ce-i trebuie pentru a obtine ce isi doreste. Si nu e doar foarte desteapta, ci si foarte frumoasa.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite