Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Ziua Școlii” sărbătorită la Liceul Tehnologic ”Francisc Neuman”, un moment întotdeauna încărcat de tradiție , bucurie și profesionalism

”Ziua Școlii” sărbătorită la Liceul Tehnologic ”Francisc Neuman”, un moment întotdeauna încărcat de tradiție , bucurie și profesionalism
Comentează 0

Sărbătorită în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, ” Ziua Școlii ” Liceului Tehnologic Francisc Neuman, a mobilizat și în această iarnă atât elevii cât și cadrele didactice și personalul nedidactic a acestei instituții de învățământ arădene.

Startul s-a dat în jurul orei 9, când diriginții împreună cu clasele lor au prezentat ” târgul” de creații proprii atât din domeniul gastronomic, artistic , dar mai ales din domeniul specialității acestei școli, croitoria și designul vestimentar.

La ora 12, ca în fiecare an, au fost primiți oaspeții cei mai de seamă ai școlii, generațiile de foste cadre didactice care au predat la Liceul ” Francisc Neuman”. Acestea au fost invitate în sala de sport , unde , întâmpinate cu ropote de apaluze , au urmărit un mic spectacol artistic pregătit de actualii elevi. 

Directoarea școlii, prof. Doina Stoica , le-a urat un bun venit și le-a mulțumit pentru că au răspuns cu drag invitației făcute.

Programul spectacolului a cuprins , bineînțeles, colinde, atât în limba română cât și în franceză și engleză, cântate de corul pregătit de prof. dr. Maria Sinaci, prof, Mariana Sigartău și prof.Ramona Balaș, o scenetă satirică pregătită de prof. Camelia Nan , o paradă a coafurilor ,coordonată de prof. Mariana Baltă și dansul popular specific fetelor, ” Crihalma” și interpretat de ansamblul școlii.
Invitat de onoare a fost și grupul arădean de folclor ” Sânzienele”, condus de prof. Maria Miclea, bineînțeles interpretând tot colinde și cântece specifice sărbătorilor.

La final au fost împărțite dulciuri și cozonaci tuturor celor prezenți, iar conducerea școlii a oferit o masă și o partidă de socializare ,oaspeților , într-o clasă special amenajată pentru acest eveniment.

Galerie foto (34)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite