Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Mondială a Apei cu SGA Arad

Ziua Mondială a Apei a fost din nou un prilej pentru noi, angajații SGA Arad, să întâmpinăm primăvara cu multe zâmbete, creativitate, hărnicie și cuvinte pline de căldură.

Ziua Mondială a Apei cu SGA Arad
Comentează 0

Deși, iarna ne-a tot dat târcoale, vânturile lui Martie nu s-au lăsat nici el și au dat startul la retrezirea pămîntului, astfel acest sentiment ne-a determinat și pe noi să ajutăm natura să renască, pentru că Martie este luna-n care dăruim; pentru că apa are nevoie de natura; pentru că cine nu are grijă de natură, nu o merită.

Activitățile SGA Arad dedicate Zilei Mondiale a Apei, respective Naturii pentru Apă s-au desfășurat astfel:

- Începând cu 15.03.2018   

- Expoziție fotografii (sediu SGA Arad) - imagini surprinse cu râul Mureș de-a lungul timpului în fiecare anotimp.

- 19-21.03.2018   

- Workshop cu tema ”Natură pentru Apă”   în incinta Colegiului Național Elena Ghiba Birta , unde au fost realizate desene pe vase de lut în care au fost plantate semințe de diferite flori; în cadrul acestui workshop au fost realizate și pliante, stegulețe cu slogane pe marginea tematicii din acest an;

- au participat 50 de elevi ai Colegiului Național Elena Ghiba Birta Arad, însoțiți de învățător coord.  Irina Henț și angajați ai SGA Arad.  

- 22.03.2018 în intervalul orar 11-13

- în fața Primăriei Municipiului Arad, în incinta Prefecturii Arad și a Finanțelor Publice Arad elevii Colegiului Elena Ghiba Birta însoțiți de reprezentanți ai SGA Arad au împărți materialele realizate în Workshop-ul menționat mai sus și au interacționa cu trecătorii, dialogând pe marginea evenimentului sărbătorit în 22.03.2018.

- 22.03.2018

- 28.03.2018

- „Acţiune de igienizare și protejare a naturii”, inițiată de S.H. Lipova în colaborare cu Primăria Orașului Lipova.

- Faleza Mureș - Oraș Lipova

- Pe raza orașului Lipova și în zona Băilor Lipova

- Săvârşin, Valea Troaş

- au participat 150 elevi ai Grupului Școlar “Sever Bocu” Lipova, ai Grupului  Școlar “ Atanasie Marienescu” Lipova și ai Grupului Școlar Săvârșin; angajați ai Primăriei Orașului Lipova, angajaţi ai SGA Arad, S.H. Lipova și ai Formației Radna.

- 29.03.2017 –31.03.2017

- expoziţie la sediul SGA Arad cu desene, pliante și fotografii realizate pe parcursul activitățiilor și acțiunilor prezentate mai sus.

 

Să nu uităm că - RĂSPUNSUL ESTE ÎN NATURĂ dacă vrem să reducem inundațiile, seceta, poluarea apei și a mediului!!!

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite