Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ZI DE SĂRBĂTOARE

``Să nu ne lăsăm tradiţiile să moară!`` Acesta este sloganul cadrelor didactice din învăţământul preşcolar şi şcolar din Arad, care an de an organizează diferite evenimente menite să evidenţieze acest lucru.

ZI DE SĂRBĂTOARE
Comentează 0

Azi, 25.05.2018, a fost rândul Grădiniţei P.P.``Curcubeul Copiilor`` Arad, condusă de doamna director prof. Dehelean Mărioara să desfăşoare ediţia a III – a a Festivalului regional de folclor ``Valorificarea folclorului copiilor prin activităţile educative din grădiniţă şi şcoală`` în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Casa Corpului Didactic `` Alexandru Gavra `` Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Arad.

La festival au participat copii de la mai multe grădiniţe din oraş precum şi copii de la grădiniţe din alte judeţe,  într-un cadru desprins parcă din lumea satului de odinioară. Frumuseţea momentelor prezentate, a dansurilor, a costumelor, naturaleţea şi talentul copiilor au încântat deopotrivă spectatori şi juriu – acesta din urmă recompensându-i pe micii artişti cu premii pe măsură.

Copiii s-au înetrcut şi în confecţionarea de obiecte tradiţionale expuse într-un ambient specific, care au putut fi admirate şi premiate în egală măsură.

Minunatele momente au fost prezentate de doamna Nicoleta Pavel – prezentator tv şi transmise de Televiziunea Arad.

A consemnat Oana Ionescu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite