Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zeci de profesori și-au completat normele didactice. Urmează restrângerile de activitate

Zeci de profesori și-au completat normele didactice. Urmează restrângerile de activitate
Comentează 0

În şedinţa de repartizare care a avut loc zilele trecute, și-au completat norma didactică pe perioadă determinată 34 de cadre didactice, iar pe perioadă nedeterminată, 14 dascăli.

Potrivit Inspectoratului Școlar, urmează etapele pentru soluţionarea  restrângerilor de activitate, conform Calendarului de mobilitate:

3 – 7 martie 2017 – Cadrele didactice aflate în restrângere de activitate depun dosarele, întocmite conform cererii tip, la inspectoratul şcolar, pentru verificare, evaluare şi stabilirea listei cu punctajele.

9 martie 2017 – Afişarea la inspectoratul şcolar a listei cu punctajele cadrelor didactice aflate în restrângere, care au depus dosare.

9-10 martie 2017 – Înregistrarea contestaţiilor la ISJ Arad, referitor la punctajele afişate.

10 martie 2017 – Desfăşurarea probelor practice/orale de profil pentru soluţionarea restrângerilor de activitate în situaţiile în care acestea sunt impuse de art. 31, alin. (5-6) din Metodologie.

13 martie 2017 – Soluţionarea contestaţiilor în consiliul de administraţie al ISJ Arad şi afişarea punctajelor finale.

13-15 martie 2017 - Cadrele didactice aflate în restrângere de activitate depun dosarele, întocmite conform cererii tip adresate directorului, la unităţile de învăţământ, în vederea obţinerii acordului/acordului de principiu pentru transfer consimţit.

16 martie 2017 – Analiza în consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ a cererilor de obţinere a acordului de transfer consimţit; directorul emite acordul/acordul de principiu de transfer sau refuzul motivat şi îl comunică solicitanţilor; directorul informează inspectoratul şcolar asupra soluţionării cererilor de obţinere a acordului de pretransfer consimţit.

16-17 martie 2017 – Depunerea contestaţiilor la unităţile de învăţământ, referitoare la acordul/refuzul transferului consimţit.

20 martie 2017 – Soluţionarea contestaţiilor referitoare la acordul de transfer consimţit în consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ.

16-21 martie 2017 – Titularii, aflaţi în restrângere de activitate, depun la dosarul de la ISJ Arad acordul de transfer consimţit, eliberat de unităţile de învăţământ.

22 martie 2017 – Şedinţă de repartizare la inspectoratul şcolar pentru soluţionarea restrângerilor de activitate, ordinea de prioritate conform art. 46.

22-23 martie 2017 – Înregistrarea la ISJ Arad a contestaţiilor referitoare la modul de soluţionare a restrângerilor de activitate în şedinţa publică.

24 martie 2017 – Soluţionarea contestaţiilor în consiliul de administraţie al ISJ Arad.

24 martie 2017 - ISJ emite şi comunică deciziile de transfer consimţit sau detaşare în interesul învăţământului pentru restrângere de activitate, începând cu 1 septembrie 2016.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite