Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"WINTER IS COMING" şi pentru baschetul feminin în Arad? Eliminarea FCC ICIM Arad din sferturi nu e o tragedie. Ce urmează poate fi!

Comentează 0

FCC ICIM Arad a ieşit din cursa pentru medalii. Ne-am făcut iluzii, dar Braşovul a învins Aradul în 5 jucătoare "mari şi late". 5 jucătoare a căror personalitate puternică, valoare şi determinare au contribuit la un succes clar, ieri în Polivalentă. Pe când arădencele nu au putat face faţă unei confruntări decisive, cu mici excepţii.

E clar că acum suntem trişti, dezamăgiţi. Dar totul e pentru moment. Nu de alta, dar senzaţii din acestea am mai trăit şi în alţi ani. Ştiţi însă ce e mai nasol? Viitorul!!! Un viitor care NU că e incert, e de-a dreptul indescifrabil. Pentru că, în acest moment, Aradul nu mai e un oraş pentru sport. De fapt nu mai e demult. Pentru că aici când o echipă sau sportiv fac performanţă, dacă nu e fotbal, e aruncat la etcetera. Aşa ne-am pierdut valorile, stând în umba unui sport, fie el şi rege, a cprui rezultate sunt înfiorătoare. Dar ne merităm soarta. 

Şi aşa cum multe alte grupări importante din Arad (sau sportivi) ce puteau să ne ţină în viaţă măcar la nivel de imagine, au fost lăsate să "moară" încet, aşa, prreconizez eu (pesimistul de mine), vom vorbi şi despre baschetul feminin în Arad la trecut. 

Să nu fim trişti pentru ce s-a întâmplat aseară, ci pentru ce se va întâmpla de mâine-poimâine încolo!

"WINTER IS COMING" (pentru cunoscători)
.........................................
FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Brașov 66-74

FCC ICIM Arad: Coker 22, Hadzovic 13, Nagy 13, Poole 7, Mercea 6, Wingate 4, Zidaru 1

Olimpia: Pesovic 15, Higgins 15, Irimia 15, Handford 14, Radovic 11, Al Ash Hab 4.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite