Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea: Surprize imense! Prognoza meteo pe trei zile

Vremea. Află cum va fi vremea în următoare trei zile. Prognoza meteo pentru duminică, luni şi marţi.

Vremea: Surprize imense! Prognoza meteo pe trei zile
Comentează 0

Duminică, tot vreme instabilă, cu înnorări temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în cea mai mare parte a ţãrii, cu precãdere în zonele montane şi submontane. Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor mai depăşi 25...30 l/mp şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 33 de grade în Crişana şi sudul Olteniei.

Vremea la munte

La munte, vreme în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiază şi seară când se vor semnala averse însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele din intervalul precedent

Vremea la mare

La mare, instabilitatea se menține şi se rãcoreste. Cerul va fi temporar noros şi mai ales dupã-amiaza şi seara, vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificãri asociate averselor. Temperaturile maxime cuprinse între 26 şi 28 de grade şi minime între 21 şi 23 de grade. Temperatura apei mãrii, între 25 şi 27 de grade.

Vremea luni şi marţi

Luni, vremea va fi în continuare instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, în sudul, centrul și estul țării, precum și în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea și grindină. Vântul va suflă slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-vestice, și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade -peste 30 de grade în vest și nord-vest, 33 la Satu Mare).
În Bucureşti, luni, 19-20 de grade în zori, cer variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Maxima, 28 de grade Celsius.

Marţi, instabilitatea persistă, se va mai înnora temporar accentuat și în cea mai mare parte a țării vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului . Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grde la Suceava și 32 de grade la Oradea. În București, marți, încheiem luna lui cuptor cu înnorări temporar accentuate, semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineața, 18-19 grade și temperatura maximă, 28...29 de grade.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite