Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea se schimbă radical. Când vom scăpa de ploi

Vremea se va încălzi din nou începând de marți, iar miercuri vom scăpa și de ploi în mai multe zone ale țării.

Vremea se schimbă radical. Când vom scăpa de ploi
Comentează 0

VREMEA MARȚI

Astăzi, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22-23 de grade în depresiuni si în nordul Moldovei și 30 de grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în sudul, în sud-estul țării și în zonele de munte unde, pe arii restrânse, va mai ploua, în general slab cantitativ. Vântul va mai avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice acestei perioade.

Temperaturile maxime trec de 25 de grade in aproape toată ţara până la 31 de grade la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse însoțite de descărcări electrice, după-amiaza, la munte, precum și în nord-vestul și nordul țării.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite