Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vremea se încălzește. Când vom avea soare și temperaturi de 20 de grade

Vremea se încălzește. Când vom avea soare și temperaturi de 20 de grade
Comentează 0

DUMINICĂ

Duminică vremea va fi schimbatoare. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în sud-vestul, estul şi centrul ţarii şi izolat în rest. La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile. Cantitaţile de apa vor mai depaşi 15...20 l/mp, îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali. În regiunile sud-estice vor fi mai ales averse, posibil însoţite de descarcari electrice. Vântul va avea intensificari în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în cele sudice, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind şi spulberând zapada. Temperaturile maxime se vor încadra între 6...7 grade în depresiuni şi 16...17 grade în Lunca Dunarii, conform Realitatea TV.


LUNI

Luni, vremea va intra într-un proces de încalzire. Va mai ploua local în vest, centru şi nord şi izolat în rest. În zonele de munte, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificari în sudul şi vestul ţarii şi izolat în rest, iar pe crestele montane înalte va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6...7 grade în depresiuni şi 19...20 de grade în sud-vest, la Drobeta Turnu Severin. Dimineaţa se va semnala bruma, local, mai ales în nordul, centrul şi estul tarii şi izolat vor fi condiţii de ceaţa.


MARȚI

Marți, vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie, astfel încât se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 12...13 grade în depresiuni si pe litoral si 21-22 de grade în vestul tării, la Timisoara. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, dar numai izolat vor fi conditii să plouă slab. Vântul va avea intensificări temporare în zonele de munte si izolat în rest. Vor fi conditii de ceată, iar în estul Transilvaniei, dimineata, se va semnala brumă.


sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite