Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vrei să fii în trend în această iarnă? Iată câteva modele de genți care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Iarna este una dintre cele mai frumoase anotimpuri de pe parcursul anului avand in vedere ca zapada reprezinta un motiv de bucurie pentru toata lumea, de la mic la mare si in plus, in totata aceasta perioada, petrecem mai mult timp alaturi de cei dragi.

Vrei să fii în trend în această iarnă? Iată câteva modele de genți care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă
Comentează 1

Chiar daca sezonul rece ar parea unul in care este destul de greu sa tinem pasul cu tendintele, in fond sezonul rece ne permite sa adoptam tinute care mai de care mai elegante si mai atractive. Mai mult decat atat, pentru simplul fapt ca ne place mereu sa fim in tendinte, iarna reprezinta momentul perfect in care putem da frau liber imaginatiei atunci cand vine vorba despre tinute. Accesorizarea tinutelor din acest sezon este de asemenea un aspect important, astfel ca gentile cu siguranta reprezinta accesoriile care ne vor face sa stralucim in acest sezon.

O tinuta completa presupune totodata si o accesorizare corespunzatoare, fapt pentru care gentile reprezinta unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor. Chiar daca sezonul rece nu ne permite sa alegem orice produs vestimentar avand in vedere ca ar trebui sa ne indreptam atentia inspre piese vestimentare confortabile si putin mai groase, acest lucru nu ar trebui sa ne priveze de placerea de a fi in tendinte si in aceasta perioada. Gentile joaca un rol important in ceea ce priveste completarea unor tinute chiar si in acest sezon, astfel ca alegerea indentificarea unui model de geanta care se potriveste in totalitate gusturilor noastre este unul dintre accesoriile de baza din acest sezon. Iata cateva modele de genti de dama in trend in aceasta iarna care te vor pune in evidenta, indiferent de circumstante.

 

Gentile de tip rucsac.

Gentile de tip rucsac au o forma care la o prima privire ar putea parea putin neobisnuite, insa cu siguranta aceste genti reprezinta o alegere de exceptie in orice sezon. Una dintre caracteristicile de baza ale acestor genti este faptul ca sunt foarte incapatoare si se pot asorta foarte bine cu orice tinuta pe care o vom alege in toata aceasta perioada.

 

Gentile de tip plic.

Gentile de tip plic au fost create special pentru acele momente in care participam la evenimente importante la care in general nu este necesar sa luam cu noi o multime de lucruri. Gentile plic sunt ideale pentru depozitarea telefonului mobil, a rujului sau a cheilor. Gentile de tip plic sunt accesorii care cu siguranta ne pot scoate in evidenta in aproape orice circumstanta.

 

Geanta de tip Shopper.

Cumparaturile fac parte din viata unei femei, astfel ca o geanta de tip Shopper reprezinta o alegere ideala pentru toate acele femei carora le place sa isi petreaca ore in sir in fata rafturilor din magazine. Aceste modele de genti au un aport estetic deosebit si sun deosebit de incapatoare, astfel ca reprezinta un accesoriu care nu ar trebui sa lispeasca din garderoba niciunei femei care doreste sa imbine esteticul si utilul cu un singur produs.


Scrie un comentariu

trimite