Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vlad Botoș saltimbancul de la USR Arad!

Cu siguranță ați auzit de acest personaj intitulat Vlad Botoș, omul care de-a lungul timpului a fost un excursionist de nădejde, un cățărător pe spatele mai multor așa ziși lideri politici de la o serie(lungă ce-I drept)de partide. 

Vlad Botoș saltimbancul de la USR Arad!
Comentează 7

Dacă cumva nu vă mai amintiți, vă împrospătăm noi memoria pe unde a umblat actualul saltimbanc, președintele USR Arad; pe la vechiul PNL, pe la Forța Civică a lui MRU și o perioadă sfătuitorul independentului Marin Lupaș, lung parcurs la anii lui.

Dar deocamdată a reușit să-i traducă pe senatorul Adrian Wienner și pe responsabilul cu bâlbele, deputatul Sergiu Vlad dar cu cel din urmă se potrivește perfect. Dacă am numi USR un circ ieftin nu cred că am greși, iar saltimbancul Vlad Botoș ar fi cu siguranță cap de afiș.

Acesta l-ar putea devansa cu numărul lui de magie chiar și pe David Copperfield, Botoș al nostru a reușit să facă morții să semneze petiția „Fără Penali în Parlament”. Credeți că în afară de el și penalul Dragnea a mai reușit cineva să ia legătura cu morții? Noi nu am auzit încă!

Așa că în continuare dragi arădeni vă invităm la „Circul USRINO” unde puteți admira numărul de magie intitulat „#Singura Opoziție”, protagonist nimeni altul decât Vlad Botoș și asistenții lui Adi Wienner, Sergiu Vlad și Ion Stan.

Intrarea gratuită!

Lazăr Pană
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite