Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delia s-a luat în gură cu polițiștii de la Rutieră. Sora ei a filmat tot!

Delia s-a luat în gură cu polițiștii de la Rutieră. Recent, cântăreața a fost trasă pe dreapta de agenți. Se vede treaba că celebritatea nu-i conferă și imunitate în fața agenților care îi pedepsesc pe șoferii care greșesc.

Delia s-a luat în gură cu polițiștii de la Rutieră. Sora ei a filmat tot!
Comentează 0

Ca orice șofer de rând, când greșește, și Delia plătește. Dovadă stă o filmare pe care sora ei a realizat-o recent, într-un moment nu tocmai onorabil pentru divă. Probabil prinsă în ofsaid, cântăreața a fost trasă pe dreapta și luată la întrebări de un agent care a considerat că blonda a încălcat regulile de circulație. În loc să-și pună cenușă în cap și să să-și asume vina, Delia a ținut-o langa că este fără de pată.

”Vina cuiva este, a României, să vedem… Președintele”, a sărit ea. ”Serios acum…”, a încercat să riposteze polițistul. ”Dați-mi un avertisment și lăsați”, a cerut pe ton ferm artista, cerând practic un favor. ”Plătește cine e la volan”, a explicat răbdător agentul. ”Păi cine, că eu n-am buletinul”, a îndrăznit Delia. Cum s-a încheiat această mică răfuială, greu de spus, pentru că Ioana, sora Deliei, a oprit filmarea înainte ca agentul să stabiolească soarta permisului cântăreței.

Vezi video aici libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite