Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Captură uriașă de țigări la Nădlac. Unde a ascuns un bucureștean aproape 180.000 de pachete de Marlboro

Aproape 180.000 de pachete cu țigări netimbrate au fost descoperite de autorități la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II într-un camion condus de un bucureștean, care urma să introducă marfa de contrabandă în țară. Valoarea capturii este de  2.840.000 lei, iar șoferul este cercetat penal.

VIDEO | Captură uriașă de țigări la Nădlac. Unde a ascuns un bucureștean aproape 180.000 de pachete de Marlboro
Comentează 0

Luni seara, polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota (autostrada pan-europeană) au verificat un camion condus de un bucureștean de 35 de ani, care s-a prezentat la intrarea în țară.

Remorca era goală, însă polițiștii de frontieră au constatat că în partea din faţă a acesteia exista un perete dublu, confecţionat din tablă, care a fost demontat, fiind descoperite mai multe baxuri cu ţigări.

Șoferul a fost dus la sediul punctului de frontieră, pentru continuarea verificărilor, iar în urma cercetării amănunține a remorcii, au fost descoperite 177.500 pachete cu tigări marca Marlboro, fără marcaje fiscale, în valoare totală de 2.840.000 lei.

”Șoferul autocamionului a declarat că a efectuat un transpot de hârtie pentru o firmă din Budapesta, iar la întoarcere spre România a preluat camionul gol, fără a avea cunoștință că în acesta sunt ascunse țigări”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră Arad.

Camionul și marfa de contrabandă au fost indisponibilizate, iar șoferul este cercetat pentru deţinere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite