Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Victor Ponta îl provoacă pe președintele PSD: ”Hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”

Fostul președinte al PSD Victor Ponta își continuă disputa cu actualul lider, Liviu Dragnea. El l-a acuzat pe acesta de minciună, după ce Dragnea l-ar fi acuzat la rândul său că l-ar fi ”turnat” în dosarul TelDrum.

Victor Ponta îl provoacă pe președintele PSD: ”Hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?”
Comentează 1

Astfel, Victor Ponta a scris pe Facebook că așteaptă scuze de la ”Dragnea Mincinosul” și l-a provocat să aducă o dovadă a pretinsului denunț.

Fostul premier a promis că dacă Dragnea va dovedi că Ponta a scris un denunț în dosarul Tel Drum, atunci el va demisiona din Parlament și nu va mai face politică niciodată.

”Și eu aștept scuze de la Dragnea Mincinosul care a zis că am făcut denunț contra lui și , după ce a citit dosarul, a uitat să mai spună că nici vorba de așa ceva! ( bănuiesc că lui Eugen Teodorovici sau lui Sorin Grindeanu le-a cerut deja scuze / că și pe ei îi acuzase că au dat declarațîi în Dosarul “Teldrum”)!

Dragnea Mincinosul Național tocmai a spus din nou la televizor că eu l-am denunțat!

Din respect pentru membrii și alegătorii PSD îi propun public următorul lucru - dacă aduce o copie după denunțul (pretins) al meu în aceeași zi îmi dau demisia din Parlament și nu voi mai face politică / dacă însă aduc eu un document oficial care să ateste încă o dată că sunt un simplu martor ( că și Teodorovici, Grindeanu, etc) și nu am depus niciodată vreun denunț penal contra lui atunci își da el demisia din Parlament și din PSD!! Simplu și clar - hai măi Dragnea Mincinosule, ai curaj?” - a scris pe Facebook Victor Ponta.

Sursa: Pro TV

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite