Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viaţa bate filmul: A adoptat peste 30 de fete în ultimii 37 de ani!

Viaţa bate filmul: A adoptat peste 30 de fete în ultimii 37 de ani!
Comentează 0

Changmiao, o călugăriță budistă din China, în vârstă de 52 de ani, a topit inimile oamenilor din întreaga lume după ce a dezvăluit că în ultimii 37 de ani a adoptat și a crescut peste 30 de fete, care au fost abandonate la poarta templului.

Femeia a venit să trăiască la templul budist Hailian din Ningdu când avea doar 15 ani, iar pe prima ei fiică a adoptat-o în 1980. Ea a găsit-o pe marginea drumului din fața templului. Copila avea furnici pe tot corpul și deși în jurul ei se adunaseră o grămadă de curioși , nici unul nu a fost dispus să o ia și să o îngrijească sau să o ajute. Așa că Changmiao a decis să o ia ea și să o crească ca pe fiica ei. Însă, nici prin gând nu i-a trecut  că micuța va fi prima dintre multele fiice ce le va adopta de-a lungul timpului.

Gestul de bunătate al femeii, probabil, s-a răspândit în zonă, pentur că în rumătorii 37 de ani, oamenii au continuat să-și abandoneze fetele în fața templului.

Nu este clar dacă Chang chiar le-a luat pe toate cele abandonate, însă ea a adoptat peste 30 de micuțe, asigurându-se că acestea primesc o educație bună și învățându-le să fie independente și stăpâne pe sine. Unele dintre copile, erau abandonate de părinții lor pentru că erau bolnave sau aveau handicapuri, în timp ce altele erau lăsate acolo din cauza legii unicului copil din China, care între timp a fost abolită. Însă, călugărița nu a făcut nici o discriminare și le-a crescut pe toate în mod egal, asigurându-le tot ce aveau nevoie.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite