Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veşti proaste de la meteo: Urmează 24 de ore de vreme deosebit de rece, cu temperaturi negative

În perioada, 20 aprilie, ora 15:00 - 21 aprilie, ora 14:00, se vor înregistra precipitaţii însemnate cantitativ, ninsori şi strat de zăpadă şi intensificări ale vântului, informează ANM. De asemenea, a fost emisă, în această dimineaţă, o avertizare de vremea deosebit de rece, valabilă de vineri, 21 aprilie, ora 09:00, până sâmbătă, 22 aprilie, ora 09:00.

Veşti proaste de la meteo: Urmează 24 de ore de vreme deosebit de rece, cu temperaturi negative
Comentează 0

Vineri, până la ora 14:00, în Moldova și Transilvania vor predomina ninsorile, iar în nordul Munteniei și al Dobrogei vor fi precipitații mixte. La munte va continua să ningă și se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp și pe arii restrânse 40 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55...65 km/h.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile și se va produce brumă, în cursul nopții de joi/vineri, îndeosebi în regiunile vestice, iar în noaptea de vineri/sâmbătă în cea mai mare parte a țării.

Vremea deosebit de rece se menţine şi în următoarele 24 de ore

De asemenea, în intervalul 21 aprilie, ora 09:00 - 22 aprilie, ora 09:00, în toată ţara se va înregistra vreme deosebit de rece, brumă şi îngheţ.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile. În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

Sursa realitatea.net

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite