Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veşti neaşteptate de la METEO: Vremea se schimbă drastic, în weekend

Veşti proaste de la meteorologi: Vremea de schimbă drastic în weekend. După o săptămâna frumoasă de primăvară, cu maxime de 20 de grade, sâmbătă revine frigul, iar duminică va ploua.

Veşti neaşteptate de la METEO: Vremea se schimbă drastic, în weekend
Comentează 0

Sâmbătă, vremea se va răci accentuat în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 la Miercurea și 16-17 grade în sud-vest, la Drobeta Turnu Severin. Vor fi înnorări mai persistente în centrul, estul și sud-estul țării. Local va ploua.

În zona montană, precipitațiile, în general slabe, vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări pe timpul zilei la munte și local în regiunile sudice și sud-estice, dar și în partea de vest a teritoriului.

În Bucureşti, vremea se va răci accentuat. Sâmbătă dimineaţa vom avea în jur de 8 grade dar până la amiază temperatura nu mai crest mult, doar până în jurul valorii de 10 grade. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar pe parcursul zilei vântul va sufla moderat, cu unele intensificări.

Duminică, regimul termic va fi caracterizat de valori mai scăzute decât cele normale pentru ultima decadă a lunii martie. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în depresiunile intramontane și 14 grade la Drobeta Turnu Severin.

Cerul va avea înnorări și în cea mai mare parte a țării vor fi precipitații local moderate cantitativ. 

În nord și în centru, precipitaţiile vor fi mixte, la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul tarii va ploua. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite