Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste excelentă pentru femeile din România! Valoarea bonurilor va fi de 150 de lei

Femeile din România primesc o veste excelentă înainte de luna Cadourilor. O parte dintre angajatori le-ar putea oferi și anul acesta tichete cadou de 8 Martie, iar valoarea lor va fi de 150 de lei.

Veste excelentă pentru femeile din România! Valoarea bonurilor va fi de 150 de lei
Comentează 0

Up România, unul dintre principalii furnizori de produse şi servicii de motivare a angajaţilor, estimează o creştere cu 20% în ceea ce privește acordarea de tichete cadou cu ocazia zilei de 8 Martie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit companiei, 2017 ar fi al doilea an consecutiv marcat de o majorare consistentă a bugetelor alocate de către companii cadourilor pentru salariate la începutul primăverii. O analiză a ultimilor doi ani arată că numărul tichetelor cadou oferite de 8 Martie a crescut în 2016 cu 30% față de aceeași perioadă din 2015, iar în 2015 s-au înregistrat creșteri doar cu 10% față de 2014.

În România, ocaziile cu care se acordă tichete cadou din fondul de salarii sunt evenimentele tradiționale: 8 Martie, Paște, 1 Iunie și Crăciun.

Mai nou, a atras atenția angajatorilor și începerea școlilor, a grădinițelor sau a zilelor de naștere sau onomastice ale angajaților.

Astfel de tichete cadou pot fi acordate de către instituțiile private din toate domeniile de activitate și se oferă din bugetul de cheltuieli sociale. Totodată, sunt scutite de contribuțiile patronale și sunt deductibile fiscal în limita a 2% din fondul de salarii.

Sursa: clikpolitic.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite