Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vechii liberali o vor pe Rabotka OUT!

Intriga din PNL continuă. Dacă zilele trecute Isabela Rabotka s-a făcut, din nou de râs, într-un alt scandal online, iată ca astăzi aflăm că i se pune capac.

Vechii liberali o vor pe Rabotka OUT!
Comentează 1

De către cine?! Sursele noastre ne informează că la BPJ-ul de azi foștii și actualii ei colegi din vechiul PNL s-au săturat până la refuz de istericalele Isabelei, (de unde i s-a tras și porecla "Iza-criza").

Sursele din interiorul PNL spun că Farcașiu, cel mai longeviv primar, a cerut în ședință retragerea sprijinului politic pentru domnișoara Isabela pe motivul faptului că face de râs organizația. Un alt coleg din vechea gașcă, Bogdan Boca, actual consilier local s-a plâns de atitudinea lui Rabotka, încurajând propunerea lui Farcașiu.

Dacă nici măcar vechii săi colegi nu mai suportă acțiunile Isabelei Rabotka este evident care îi va fi parcursul. Din interiorul PNL am aflat faptul că Rabotka nu are niciun fel de susținere în cadrul organizației, a reușit să intre în conflict cu mai toți liberalii, iar colegii săi o privesc fără încredere.

Se pare că Isabela a ajuns la capătul carierei politice...în PNL. Dar e posibil ca în viitorul apropiat să își facă loc în ALDE, asta dacă o suportă Galiș și Calimente, sau chiar în PSD, dacă este să ne luăm după întâlnirile sale nocturne cu Cheșa și Vărcuș.

Rămâne de văzut în care direcție o va lua Rabotka după ce PNL-ul îi va închide ușa-n nas.

Lazăr Pană 


Scrie un comentariu

trimite