Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vacante ultra-scumpe in România. Mamaia și Valea Prahovei, prețuri duble față de Grecia sau Alpi

Un weekend de distracţie în Mamaia este de două ori mai scump faţă de o vacanţă în Grecia, pe insula Thassos. Şi Valea Prahovei a devenit o destinaţie de lux dacă ţinem cont de faptul că o noapte de cazare la un hotel de patru stele costă mai mult decât una petrecută în vârful Alpilor.

Vacante ultra-scumpe in România. Mamaia și Valea Prahovei, prețuri duble față de Grecia sau Alpi
Comentează 0

Gândul ne zboara la vacanţă în această perioadă, dar partea proastă e că în România ne zboară şi banii din buzunar. Asta pentru că o noapte petrecută la un hotel de 4 stele din Mamaia costă cât salariu minim pe economie.

În cei 1.400 de lei intră micul dejun, dar şi accesul la piscina exterioară şi la saună. 

Litoralul bulgăresc este cu mult mai ieftin. Aşadar, dacă alegeţi să vă petreceţi un weekend la Sunny Beach trebuie să scoateţi din buzunar 430 de lei pentru o noapte de cazare la un hotel de patru stele. Condiţiile sunt mult mai bune comparativ cu cele de la noi, pe lângă micul dejun în preţ sunt incluse şi petreceri tematice sau şezlongul.

Una dintre cele mai căutate destinaţii din această vară rămâne insula Thassos, aici unde o noapte de cazare la un hotel de 4 stele costă ATENTIE cu 940 de lei mai puţin ca în Mamaia. Peisajul este de vis şi nu se poate compara cu litoralul românesc.

Şi zona de munte este foarte scumpă în această perioadă. O noapte de cazare la un hotel de patru stele din Braşov costă 933 de lei. Comparativ cu o noapte de cazare în Bled, în Munţii Alpi, trebuie să plătim pentru Valea Prahovei cu aproape 200 de lei mai mult.

MAMAIA, STAŢIUNEA VEDETĂ A ROMÂNIEI

hotel 4*

1.454 de lei/noapte

mic dejun inclus

LITORAL BULGĂRESC, PREŢ DE CHILIPIR

Sunny Beach - hotel 4*

430 de lei/noapte

mic dejun inclus

INSULELE GRECEŞTI, CĂUTATE ŞI IEFTINE

Thassos – hotel 4*

514 de lei/noapte

mic dejun inclus

CARPAŢII, MAI SCUMPI CA ALPII

Poiana Braşov, hotel 4* - 933 de lei/noapte

Slovenia – Bled – hotel 4* - 750 de lei/noapte

sursă: Realitatea TV


Scrie un comentariu

trimite