Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vă invităm la a treia ediție a Școlii de Primăvară de Gemmaeterapie

Senatul Universitatii de Vest Vasile Goldis are placerea de a va invita la deschiderea festiva a celei de-a 3-a editie a SCOLII DE PRIMAVARA DE GEMMAETERAPIE, care va avea loc in data de 26 aprilie 2017, orele 16,39 la Sala Senatului Universitar - B-dul Revolutiei Nr.78, etajul 1.

Vă invităm la a treia ediție a Școlii de Primăvară de Gemmaeterapie
Comentează 0

Şcoala de primăvară organizată de Facultatea de Farmacie a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a ajuns la a 3-a ediţie şi îşi propune să persevereze în organizarea unor asemenea manifestări ştiinţifice cu participare internaţioanală în fiecare an.

ŞCOALA DE PRIMĂVARĂ DE GEMMAETERAPIE
Avem din nou onoarea de a avea printre noi pe Dr. Fernando Piterà di Clima din Italia, unul dintre cei mai apreciaţi medici care aplică cu succes de zeci de ani meristemoterapia la pacienţii săi, dar şi renumiţi profesori universitari din Rep. Moldova – Dna Prof. Dr. Hab. Tatiana Calalb, din Italia – Dl. Prof. Dr. Giancarlo Statti şi Dl. Prof. Dr. Francesco Russo,  Dl. Conf. Dr. Giangiacomo Beretta şi Dl. Dr. Fabrizio Gelmini care au abordat cu mult talent studiul acestor produse vegetale mai puţin folosite până în urmă cu cca 60 de ani.

Salutăm cu multă căldură şi pe colegii noştri de la Facultăţile de farmacie din ţară care au răspuns invitaţiei noastre.
Dorim tuturor participanţilor să se simtă foarte bine la această manifestare şi totodată să obţină acele informaţii preţioase din domeniul gemmaeterapiei care le vor ajuta în exercitarea profesiei la cote calitative înalte.

Prof. Dr. Claudia – Crina Toma

 


 


Scrie un comentariu

trimite