Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA vs. Clinceni. Plin de noutăţi în ambele tabere. "Pornim cu prima şansă dar nu trebuie să ne desconsiderăm adversarul

UTA vs. Clinceni. Plin de noutăţi în ambele tabere.
Comentează 0

Un adversar cu 15 noutăţi de lot şi un antrenor nou va fi oaspetele UTA-ei, sâmbătă, la Şiria, în reluarea ligii secunde. Academica Clinceni va încerca să dea lovitura la poalele Cetăţii, însă arădenii speră să repete jocul bun din finalul anului trecut când s-au impus în faţa Târgoviştei.

„Şi Academica e o echipă ca şi noi, aproape nouă, în reconstrucţie, care şi-a schimbat chiar şi antrenorul. Se întâlnesc două echipe tinere, dornice de afirmareDacă e să ne luăm după evoluţiile noastre din ultimele două partide de la Şiria, pot spune că pornim cu prima şansă. Am jucat bine, mai ales în meciul cu Chindia Târgovişte şi ne dorim să repetăm acel joc. Asta, chiar dacă ne-au plecat mai mulţi jucători, dar eu cred că putem avea acelaşi elan, pentru ca victoria să nu ne scape. Va trebui să ne adaptăm la orice condiţii meteo, iar dacă ne raportăm la acelaşi meci, cu Chindia, ne dăm seama că putem trece peste orice obstacol. Totuşi, să nu uităm că Academica e mult înaintea noastră în clasament, aşa că nu trebuie să ne desconsiderăm adversarul”, spune antrenorul Cristian Todea, care nu se va baza sâmbătă pe Albert Stahl.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite