Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA U19 s-a întors la pregătiri. Sunt 6 noutăţi în lot

UTA U19 s-a întors la pregătiri. Sunt 6 noutăţi în lot
Comentează 0

Şi cei de la UTA 19 au demarat și ei pregătirile în vederea celor două competiții pe care le reiau la primăvară. Este vorba despre returul Ligii a 3-a, dar și ultimele zece runde din seria de Vest a Ligii Elitelor. Au lipsit Mara, Copaci, Tarcea, Wild, Stahl, Celea sau Covaci, fotbaliști care și-au reluat antrenamentele sub comanda lui Laurențiu Roșu, iar la Gârbiță, Ignea, Ungurianu și Ghiunghiuș s-a renunțat.

Cristian Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin i-au avut la reunire pe: Mureșan – Iuga, D. Lazăr, Rogojan, Savin, Coadă, Dobrean, Ghergar, Mandache, Savin, Revesz, Pop, Brăniștean, Vasile, Toma, Mager, Prună, A. Bodri, Curta, Lezeu, Marica, Gabor, Adam, Laza, Zdrențan, Dinculescu, D. Dan, Ungur și Orza. Ultimii șase fotbaliști reprezintă noutățile din lot.

Stafful tehnic al UTA-ei II mai caută întăriri ofensive, dar și un portar. Jucătorii de la „satelitul” echipei fanion vor efectua zilnic câte un antrenament. Din 4 până în 12 februarie se intră în regim de semicantonament, cu două ședințe de pregătire pe zi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite