Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA nu va rata promovarea

UTA nu va rata promovarea
Comentează 0

Este un club prea bine organizat, cu toate părerile potrivnice ale cârcotașilor.
 UTA , hai să adaug și Bătrâna Doamnă, îl are la cârmă, mai din umbră, mai direct, pe acest Alexandru Meszar, un om căruia-i merge mintea. Discret aproape mereu ,Meszar nu ” dă din casă” nici dacă-i tai limba. Devine însă de neoprit, când dorește să-și dea drumul la ideiile în domeniul afacerilor. Mereu calculat, lucid și inteligent, Sany Meszar și-a adunat în jurul său oameni de-ai UTA-ei, a intrat sub pielea cui trebuia din conducerea administrativă a Aradului, a vândut jucători care puteau fi vânduți , a cumpărat jucători care puteau fi cumpărați, consolindând astfel o bază solidă  mult contestatei UTA ( Bătrâna Doamnă).
UTA nu va rata promovarea, suțin din nou  acesastă idee . Ar fi demonstrat acest lucru dacă avea la dispoziție un teren , măcar normal, de joc, ne mai vorbind de două -trei de pregătire.
Acum are și antrenori pe care cârcotașii nu mai au cum să-i critice( deocamdată), acum are și doi mijlocași în culmea maturității , pe Andor și Copil, mai are si două vârfuri, A. Petre și Curtuius, pe Gligor , Manea și Burlă pe linia de fund, pe inepuizabilul Chindriș și......o grupă întreagă de puști ai lui Cristi Păcurar care au ” invadat” în ultimul meci, cel cu Foresta, terenul. Acest ” teren” , pe care o echipă care trebuie să atace, este obligată  să se apere, acest teren ,care obosește mai mult gleznele decât mintea.
Este ” Off”-ul scos tot mai des si dureros scos din pieptul celor  care, meci de meci, cântă în peluza sustinătorilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite