Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Unei echipe noi îi sunt necesare două-trei luni pentru omogenizare”

Conferința de presă UTA

”Unei echipe noi îi sunt necesare două-trei luni pentru omogenizare”
Comentează 0

În fața jurnaliștilor sportivi s-au prezentat antrenorul Ionuț Popa și team managerul Codruț Grădinaru.

”Dorim să aducem în acest an, pe stadion, câți mai mulți copii de aceea cei sub 10 ani vor avea acces gratuit la meciuri , iar elevii vor plăti doar 5 lei pentru un bilet , în condițiile în care pe un adult îl va costa 15 lei.

S-au vândut până azi ( joi) 400 de abonamente,la 10 abonamente cumpărate unul est gratuit. Suntem în grafic.” a declarat Gradinaru.
Întrebat de bugetul existent, tot el a declarat că UTA are un buget care obligă echipa să se mențină în liga a II-a.

Ionuț Popa și-a început declarațiile spunând că meciul de sâmbătă este unul important, mai ales că se joacă pe un teren sintetic nou și așteaptă ca jucătorii să înțeleagă acest aspect.

” Le cer să fie mai atenți la indicațiile mele , șă-și respecte sarcinile de joc trasate, să nu pună accentul pe un joc individual pentru că fotbalul este un joc de echipă. Adversarul de sâmbătă, Farul Constanța face parte din categoria echipelor cu tradiție, pretendente la promovare.

Echipa noastră are nevoie de vreo 2-3 luni pentru omogenizare pentru întărirea relațiilor de joc. Sper ca sâmbătă , să joace pe toată durata meciului așa cum au jucat în repriza a doua , la București.”

Antrenamentele UTA-ei trebuie adaptate la terenurile pe care se vor disputa partidele, o săptămână antrenamente pe sintetic, cealaltă pe iarbă naturală.

Pentru terenul sintetic sunt necesare ghete speciale, iar căldura emanată de suprafața de joc provoacă un disconfort accentuat, la asemenea temperaturi din aceste săptămâni.

Întrebat de sistemul de premiere, antrenorul Popa, a spus.

” Primele de joc se vor fi făcute cunoscute jucătorilor înainte de fiecare joc”

Partida cu Farul Constanța se va disputa sâmbătă, 11 august, de la ora 13 pe stadionul Motorul.”

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite