Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un teribilist fără permis din Târnova a furat o mașină și a condus-o beat

Polițiștii au depistat în trafic un tânăr care conducea sub influența alcoolului și fără permis. În plus, bărbatul furase mașina, chiar din centrul Aradului.

Un teribilist fără permis din Târnova a furat o mașină și a condus-o beat
Comentează 0

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați, printr-un apel la serviciul unic de urgență 112, cu privire la furtul unui autoturism Mitsubishi parcat pe bulevardul Revoluției, în municipiu. Mașina fusese parcată fără a fi încuiată și avea cheile în contact.

În doar 15 minute de la sesizare, mașina a fost depistată și oprită în trafic. La volan se afla un tânăr de 24 de ani, din Târnova. Acesta a apucat să facă ture prin oraș, înainte să fie prins.

Supriza polițiștilor a fost că tânărul nu numai că nu deținea permis, dar era și beat.

”Fiind supus testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia recoltării probelor biologice, rezultatul primei alcoolemii a conducătorului auto a fost de 1 g/l alcool pur în sânge, cea de-a doua fiind de 0,85 g/l alcool pur în sânge”, precizează polițiștii.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, iar ulterior magistrații Judecătoriei Arad au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite