Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr vindea online droguri și le trimitea prin poștă. Iată ce au găsit procurorii arădeni acasă la suspect

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au depistat şi reţinut un bărbat care în ultimele șase luni ar fi vândut online droguri.

Un tânăr vindea online droguri și le trimitea prin poștă. Iată ce au găsit procurorii arădeni acasă la suspect
Comentează 0

Conform unui comunicat de presă remis, luni, de Poliția Județeană Arad, suspectul are 31 de ani, este din Timișoara, iar în perioada septembrie 2016 – februarie 2017 ”ar fi importat în repetate rânduri droguri de risc şi de mare risc, din Mexic, Olanda şi Germania”.

Ulterior, tânărul ar fi vândut substanțele interzise prin intermediul unui magazin online.

De asemenea, timișoreanul ar fi expediat droguri unor consumatori prin intermediul unor firme de curierat rapid sau poștă.

Bărbatul a fost prins în flagrant de polițiști, în Timișoara, în timp ce primea din Olanda un colet conținând 10 culturi de ciuperci halucinogene.

”În urma efectuării a  două percheziții în Timişoara, la locuințele celui în cauză, au fost descoperite și indisponibilizate 15 grame mescalină, 10 grame DMT, 49 timbre LSD, 200 de grame ciuperci halucinogene uscate, 20 de grame canabis, 9 recipiente cu ulei de canabis și 53.551 de lei, 1006 USD şi 20 de lire, sume susceptibile că ar fi provenit din vânzarea drogurilor”, se arată în comunicat.

Suspectul a fost prezentat magistraților Tribunalul Arad, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru trafic droguri de mare risc.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite