Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr de 19 ani din Arad, rănit în urma unei explozii produse într-o locuință

Un băiat din Arad a fost rănit, iar alte cinci persoane au suferit atacuri de panică, joi, în urma unei explozii urmate de un incendiu produsă într-un apartament dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Trei locuinţe şi acoperişul blocului au fost avariate, urmând să se stabilească dacă a fost afectată şi structura de rezistenţă a imobilului, potrivit News.ro.

Un tânăr de 19 ani din Arad, rănit în urma unei explozii produse într-o locuință
Comentează 0

Explozia a avut loc într-un apartament dintr-un bloc aflat pe strada Migdalului din municipiul Cluj-Napoca şi a fost urmată de un incendiu, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

În apartamentul în care s-a produs deflagraţia se afla un arădean de 19 ani, care a fost rănit, având arsuri de gradul I. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

De asemenea, alte cinci persoane au făcut atacuri de panică, potrivit News.ro.

Trei dintre cele 12 apartamente din blocul unde a avut loc deflagraţia au fost avariate, fiind vorba despre cele aflate la ultimele două etaje. Totodată, a fost avariat acoperişul imobilului, care a luat foc.

Pompierii urmează să stabilească dacă a fost afectată structura de rezistenţă a blocului.

La faţa locului a ajuns şi primarul din Cluj, Emil Boc, dar şi prefectul judeţului, Gheorghe Vuşcan.

UPDATE:

"Pacientul prezintă arsuri pe 13% din suprafaţa corpului, la nivelul feţei, gâtului, porţiunii superioare a toracelui şi mâinilor. Sunt afectate căile aeriene superioare şi a fost intubat de SMURD. Este stabil şi asistat ventilator şi hemodinamic şi aşteptăm transferul către un spital de arşi, cu un elicopter”, a declarat un medic al spitalului.

Sursă text și foto: News.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite