Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr arădean a lansat o aplicație cu tematică culturală, Alp Quiz

Un tânăr arădean a lansat o aplicație cu tematică culturală, Alp Quiz
Comentează 2

Alex Popa este creatorul aplicației Alp Quiz, un tânăr arădean de 26 de ani care a dorit să aducă cultura generală între aplicațiile telefonului dumneavoastră.  Alp Quiz  este valabilă pentru sistemul Android și conține două categorii de întrebări de cultură generală și două categorii de informații utile și interesante.

„Mă numesc Alex Popa, m-am născut în Arad, m-am mutat de trei ani în București, dar mă întorc acasă odată la 2-3 săptămâni. De mic am auzit tot felul de întrebări amuzante care mi-au rămas în minte. De fiecare dată când ieșeam cu prietenii le puneam întrebările respective și li se păreau foarte amuzante, lucru care m-a determinat să fac o aplicație în care să le includ.

Sunt fericit că am primit o mulțime de review-uri în care cei care au descărcat aplicația își manifestă gândurile bune și mă felicită pentru ce am creat, ceea ce mă determină să cred că într-adevăr este utilă și plăcută. 

Aplicația Alp Quiz are mai multe categorii:

- Întrebări hazlii / logice: o multitudine de întrebări pline de umor,

- Întrebări de cultură generală: testul de cultură generală conține întrebări din istorie, geografie, literatură sau cinematografie prin care vă puteți verifica bagajul de cunoștințe acumulate.

- Știați că: are scopul de a oferi utilizatorilor un tablou cât mai complet a lucrurilor ce se întâmplă pe acest pământ.

- Bine de știut: sunt puse la dispozitie 11 cazuri cu care se confruntă omul, cel mai des venite și cu un leac.

Vom adăuga în viitor noi categorii interesante! Dacă v-au plăcut întrebările și doriți să mai adăugăm altele noi, așteptăm mesajele dumneavoastră. De asemenea dacă doriți să ajutați pentru îmbunătățirea aplicatiei Alp Quiz, așteptăm atât mesaje de încurajare, cât și critici constructive și sugestii de îmbunătățire din partea dumneavoastră.”

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite