Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UN SINGUR GÂND!!!

UN SINGUR GÂND!!!
Comentează 0

Sezonul 2016/2017 s-a încheiat, poate nu aşa cum ne-am fi dorit dar am obţinut un loc 5 şi se putea mai mult. Echipa a trecut prin meciuri pierdute la limită dar cu toate acestea ne-am ridicat şi am terminat pe un loc decent care poate da încredere pentru noul sezon.


Suporterii fideli ai echipe sunt mândri de evoluţia fetelor şi ştiu că această echipă va reveni acolo unde îi este locul, în top, pe primul loc, cucerind trofeu după trofeu.
Mândria suporterului galben-albastru este uriaşă, nu poţi fi un învins atunci când eşti obişnuit cu trofeele şi sala plină până la refuz. Dar... Trebuie să ştii să pierzi pentru ca apoi să înveţi să câştigi!!!


Sunt mândră de evoluţia unor jucatoare şi le felicit pe această cale. Avem şi regrete dar totul spre bine!!!

Începând din noul sezon sper să avem sponsori noi pentru ca obiectivele noastre să fie mult mai măreţe. Sponsorilor actuali le mulţumim pentru efortul financiar pe care l-au alocat echipei pentru ca aceasta să mai existe.

Mulţumim întregii echipe pentru că ne-a bucurat în sezonul recent încheiat, vacanţă placută şi planuri îndrăzneţe pentru viitor!!!

Aştept cu nerăbdare noul sezon şi noile obiective, familia şi ECHIPA ICIM NU TREBUIE SĂ DISPARĂ!!!

Vă aştept să le susţinem pe fetele noastre de aur indiferent de situaţie!

Cu drag si respect a voastră galben-albastră:

A.T.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite