Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un punct pentru moral. Şi pentru Ionuţ Popa. "Așa rău nu am mai fost înjurat decât tot aici la Șiria, la meciul de baraj"

Un punct pentru moral. Şi pentru Ionuţ Popa.
Comentează 0

Azi la Şiria meciul dintre UTA şi Hermannstadt a fost eclipsat de peluza arădeană. Una care l-a ţinut numai în jigniri, sudalme şi buhăituri pe noul director tehnic, Ionuţ Popa. Care şi-a văzut de treabă, şi cu sprijinul acestuia, mai ales moral, UTA a smuls un punct echipei care demolase recent FCSB-ul în Cupa României. Iar Popa a ţinut să replice la finalul jocului:

„Propun să le dea echipa lor, dacă nu au nevoie de nimeni. Eu, în schimb, aștept să vină cât mai multă lume și să susțină cât mai frumos echipa. Personal, nu sunt supărat nici pe suporteri, n-am ce să le zic. Dacă ei așa cred că pot susține echipa, să o facă așa. Dar eu cred că echipa are nevoie de un alt ajutor. Pe mine personal nu mă interesează ce zic și i-am respectat…cât trebuie să-i respect. E problema lor cum știu să-mi răspundă înapoi, băgându-mi la mijloc și familia. Așa rău nu am mai fost înjurat decât tot aici la Șiria, la meciul de baraj. Altfel, un rezultat bun pentru noi, pentru că orice punct contează. Admir jucătorii pentru determinarea lor, și pe toți cei care au încurajat echipa în această săptămână”, a spus Ionuţ Popa.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite