Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Un performer se reîntoarce în familia gimnasticii artistice a CSM-ului arădean

Gimnastul arădean Adelin Kotrong (23 de ani) s-a întors în sala de antrenamente. Revenit după o perioadă în care s-a confruntat cu probleme de sănătate, sportivul se pregăteşte alături de antrenorii Eugen Căţean, cel căruia îi datorează mare parte din cariera de până acum şi de Ciprian Hegyi. 

Un performer se reîntoarce în familia gimnasticii artistice a CSM-ului arădean
Comentează 0

Fost vicecampion european de juniori în 2010, medaliat cu bronz alături de echipa României la Festivalul Olimpic al Tineretului European şi multiplu campion naţional la diferite categorii de vârstă, Adelin Kotrong a revenit la CSM Arad, club sub culorile căruia a şi cunoscut consacrarea.

„Se antrenează la parametri aproape de performanţă, de două ori pe zi, iar de anul viitor, după Jocurile Olimpice, ar putea fi recooptat în lotul naţional. Este un gimnast talentat, cu calităţi, a demonstrat deja performanţă la nivel de juniori. Îi ofer tot sprijinul, cu experienţa mea zic că pot să îi fiu de folos. Trebuie să ne antrenăm pe toate aparatele, dar cel mai bine se mişcă la sol, unde a fost şi vicecampion european, sărituri şi cal cu mânere”, spune Eugen Căţean.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite