Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou "Second hand" pe str. Episcopiei

Un nou
Comentează 12

Un nou "Second hand" pe str. Episcopiei și care se prezintă singur: "Second hand", termen oarecum de ocară, sinonim pentru multa lume cu ieftin si calitate indoielnica.  Această perceptie este partial adevarata  doar in ceea ce priveste pretul.  Asta, pentru ca in privinta calitatii un obiect cumparat "la mâna a doua" ofera deseori  niste surprize deosebit de placute.

                Fandositii care s-au imbogatit "dupa ultima ploaie" stramba din nas cand vine vorba despre "secod hand".  Dar tot ei nu pierd nicio ocazie de a se mandri cu te miri ce vechitura scumpa, cumparata de la vreo  licitatie ori consignatie, astfel ca asa i-a venit si ideea cunoscutului fotograf de noapte  Dragos Voda  de a-si deschide propriul magazin de haine Second Hand, care se afla situat pe strada Episcopiei la Nr.2 ( vis-a-vis de Spitalul Matern) și unde puteti  gasi de la hainute pentru nou nascuti,  pana la imbracaminte pentru doamne, domnisoare si domni, de diferite branduri si modele. Pe umerasele magazinului sau, mai pot fi gasite inclusiv halate medicale, camasi, maieuri, tricouri, plovere, pantaloni, dar si niste minunate jucarii de plus pentru copii.

 Magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre orele 9:00-15:00 și răspunde la tel: 0799 999 371

https://www.facebook.com/Second-Hand-BIBY-2092279541033554/

Galerie foto (27)


Scrie un comentariu

trimite