Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou scandal în fotbalul românesc. Arbitru snopit în bătaie de un jandarm, chiar în timpul meciului

Un nou scandal în fotbalul românesc. Arbitru snopit în bătaie de un jandarm, chiar în timpul meciului
Comentează 0

Un arbitru a fost snopit în bătaie de un jandarm supărat din cauza unei greşeli de arbitraj. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii jucătorilor.

Incidentul s-a petrecut în Liga a 5-a, în judeţul Vaslui, la meciul dintre Viitorul Văleni si Racova Puşcaşi. Jandarmul-jucător al echipei din Văleni, Cristian Filibiu, căpitan de echipă, nu şi-a putut stăpâni nervii, văzând că echipa sa pierde duelul cu liderul grupei A din mini play-off-ul Ligii 5, Racova Puşcaşi. Potrivit vremeanoua.ro, după ce Văleniul a încasat cel de-al doilea gol, jandarmul-jucător s-a repezit la centralul Silviu Popa si l-a trântit la pãmânt, lovindu-l. Mai mult, jandarmul i-a luat fluierul si l-a aruncat în tribune, fiind foarte violent.

„Nu ştiu de ce a făcut treaba asta, nu-i găsesc nicio scuză jucătorului respectiv, mai ales că are 40 de ani, este om în toată firea şi jandarm, pe deasupra. Am fost de faţă la momentul în care s-a dat golul, echipa de arbitri nu a greşit. Vom vedea ce măsuri vom lua împotriva jucătorului şi a echipei din Văleni, mai ales că acolo au mai fost incidente în trecut”, a spus Bogdan Gheorghitã, preşedintele AJF Vaslui.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite