Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un milionar dă un apartament superb în Londra, pentru doar 26 de lei. Iată care sunt condițiile

Un milionar dă un apartament superb în Londra, pentru doar 26 de lei. Iată care sunt condițiile
Comentează 0

Un milionar britanic a decis să se mute din Londra şi să renunţe la apartamentul pe care îl are în oraş, fără să-l vândă. Lordul Roger Hickman a deschis o tombolă pentru apartamentul de aproximativ 1 milion de lire sterline, unde un bilet costă 5 lire, aproximativ 26 de lei.

Apartamentul din Londra, aflat în apropierea Magazinului Harrods şi a National History Museum, poate fi câştigat de toţi cei care cumpără un bilet la tombolă şi răspund la câteva întrebări -foarte uşoare- despre locaţia în care se află apartamentul.

Premiul tombolei are 2 camere: un dormitor dublu, un spaţiu de dormit cu paturi suprapuse, o baie modernă şi o uriaşă zonă de zi.

Lordul a decis ca 5% din încasările de la biletele tombolei să meargă la asociaţii de caritate şi, în plus, toţi banii care vor fi strânşi din primele 300.000 de bilete cumpărate vor fi donaţi. Evident, cu cât mai multe bilete la tombolă cumpără cineva, spune lord Hickman, cu cât are mai multe şanse de a câştiga. Familia lordului de 72 de ani speră că apartamentul va avea un nou proprietar înainte de Crăciun.

Tombola e realizată cu ajutorul unor notari şi case de avocatură din Marea Britanie, pentru a elimina orice risc de fraudă şi poţi participa plătind 5 lire sterline printr-un cont de PayPal şi răspunzând unei întrebări, AICI!

Sursa stiri.magazinuldecase.ro


Scrie un comentariu

trimite