Vremea Romania, Arad 20°C

Stiri Arad

„Un gust amar pentru că nimeni nu ia atitudine în legătură cu această echipă care a scris istorie în baschetul românesc si în sportul arădean”

Final trist de meci aseară în Polivalentă. Şi nu din cauza rezultatului, unul de-a dreptul entuziasmant, 76-55 pentru Univ Goldiş ICIM Arad în disputa cu liderul Sepsi Sf. Gheorghe. Ci pentru că de azi performanţa e doar o utopie în baschetul arădean.

„Un gust amar pentru că nimeni nu ia atitudine în legătură cu această echipă care a scris istorie în baschetul românesc si în sportul arădean”
Comentează 0

Suporterii au fost minunaţi, şi au fost răsplătiţi de fete printr-un joc la sacrificiu, cum se vede şi din fotografia de jos a Brankicei Hadzovic. Unele erau cu lacrimi în ochi, altele erau satisfăcute că au fost profesioniste până la capăt. Dar mai toate au mulţumit pubilcului şi prin joc, dar şi prin cuvinte.

„În primul rând vreau să mulțumesc publicului de ieri seară prezent la sală, care ne-a încurajat din prima până în ultima secundă,un public minunat cu care eram obișnuită din vremurile bune care pt noi era al 6-lea jucător...aşa a fost şi ieri însă am rămas cu un gust amar pt ca nimeni nu ia atitudine în legătură cu aceasta echipa care a scris istorie în baschetul românesc si în sportul arădean!!! Mulțumesc încă o data acestor oameni minunati care astăzi si-au făcut timp si pt noi deşi meciul era televizat. Păcat doar că sunt prea puţini cei care se sesizează de aceasta situație! În altă ordine de idei, ţin să infirm zvonurile "din sursă sigură" apărute în presă prin care aş avea o înțelegere cu o altă echipă”, scrie pe pagina sa de facebook, Ancuţa Stoenescu.

„Vreau sa mulțumesc tuturor celor care au crezut în noi și ne-au susținut de-a lungul acestui sezon neterminat din păcate. Celor care ați venit la sala, ne-ați încurajat și ați fost alături de echipă la bine și la rău, sunteți minunați!
Vreau sa mulțumesc staff-ului, Marcel Urban și Dan Moraru care nu au renunțat pana nu am spus da, antrenorului Jose Araujo, thank you for beliving in me! și in mod special vreau sa le mulțumesc colegelor de echipa. i will really miss you!!...și nu în ultimul rând Îi mulțumesc Lui Dumnezeu ca am avut oportunitatea de a reveni și juca pt o echipă cu aşa palmares cum e Univ. Goldiş I.C.I.M. Arad. Pentru mine în seara asta a fost finala...Va pup.. Life goes on...”, spune şi Eniko Laza.

„Nu am cuvinte să descriu jocul de ieri! O mare victorie în faţa unui public minunat!!! unt foarte tristă că părăsesc această echipă şi aceşti suporteri adevăraţi, care ne-au susţinut şi la bine dar şi la greu. Singurul lucru care îl pot spune acum: mulţumesc pentru dragostea voastră necondiţionată”, a spus şi Jefimija Karakasevic.

Pe de altă arte Brankica Hadzovic a trecut peste accidentarea din jocul de aseară cu un mesaj direct: „Never mind, i killed them other way” („Nici o problemă, i-am ucis în alt mod :)”).

P.S.: Şi atunci cum naiba să nu te enervezi că aceste fete minunate părăsesc Aradul nu pentru că vor ele, ci pentru că sportul în România nu mai reprezintă nimic pentru „aleşii neamului”.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite