Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un copil de 8 ani a murit pe dealul Cetății Șoimoș. A căzut de la înălțime în timp ce se juca

Un copil de 8 ani a murit pe dealul Cetății Șoimoș. A căzut de la înălțime în timp ce se juca
Comentează 0

Doliu într-o familie din Lipova, care și-a pierdut un copil într-un accident produs pe dealul Cetății Șoimoș. Băiețelul decedat avea opt ani și se juca cu un frățior mai mare, de 12 ani, când s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de șase metri. Copilul s-a lovit la cap de o stâncă și a suferit o hemoragie masivă.

Familia locuiește chiar la poalele dealului, astfel că tatăl a intervenit imediat ce a auzit strigătele disperate ale frățiorului mai mare. Au ajuns în scurt timp și medicii, însă băiețelul era deja în stop cardio-respirator și pierduse mult sânge. Mai bine de o oră au încercat medicii să-l resusciteze, înainte să declare decesul.

Localnicii spun că același băiețel a mai suferit anul trecut un accident. A căzut de pe bicicletă și s-a lovit tot la cap, fiind dus la spital de o ambulanță.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă există vinovății în acest caz.

Părinții se aflau în gospodărie și lucrau când s-a produs accidentul, iar copiii se joacă în mod obișnuit pe dealul Cetății Șoimoș, fiind singurul loc în care pot zburda, pentru că în fața casei lor nu există nici trotuar, fiind șoseaua.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite