Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE| UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI la Teatrul de Vară

UPDATE: Din motive independente de dorinţa organizatorilor şi actorilor, spectacolul "Emigranţii", programat miercuri, 25 iulie, începând cu ora 20.00, la Teatrul de vară, va fi înlocuit cu o comedie explozivă, "Un bărbat şi mai multe femei", de Leonid Zorin, în regia lui Bogdan Hușanu, cu Paula Chirila și George Constantinescu în distribuţie.

UPDATE| UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI la Teatrul de Vară
Comentează 0

Miercuri, 25 iulie, începând cu ora 20,00, la Teatrul de Vară al Centrului Cultural Județean Arad, de pe Gheorghe Barițiuse va juca piesa UN BĂRBAT ŞI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin, o comedie explozivă cu Paula Chirila și George Constantinescu, în regia lui Bogdan Hușanu.

Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă "ce-şi doresc femeile", Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a "sexului slab". 

Garunski, personajul masculin, cunoaşte, de-a lungul spectacolului, femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul şi ghinionul din viaţa lui. 
Şi pentru că tot EA are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Garunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.

 

Intrarea liberă

 


Scrie un comentariu

trimite