Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat și-a transformat fiica de 12 ani în amantă. Fata s-a îndrăgostit de el

Pedofilii, explică psihologii, își construiesc relațiile pe baza unor manevre de seducție, care induc victimei ideea de caracter special al relației

Un bărbat și-a transformat fiica de 12 ani în amantă. Fata s-a îndrăgostit de el
Comentează 0

Augustin Toderean, un bărbat de 41 de ani, din Lovrin, Timiș, tatăl a cinci copii minori, și-a abuzat sexual fiica cea mare, ani la rând. Totul a început în 2015, iar ieri acesta a fost ridicat de DIICOT. La actele sexuale au asistat inclusiv copiii mai mici, care au relatat oroarea bunicii paterne. Femeia a fost cea care a anunțat Protecția Copilului și Poliția, în februarie, anul trecut, scrie EVZ.ro.

Toderean își creștea singur cei cinci copii (12 și 16 ani), după ce soția l-a părăsit. Abuzurile au început când fetiția avea 12 ani, în 2015. La început a amenințat-o. A ajuns să își satisfacă toate poftele cu ea. Minora, elevă la gimnaziu, era amanta perfectă. Cuminte, s-a supus aproape imediat. Bărbatul obișnuia să filmeze, cu telefonul mobil, partidele de sex, astfel de producții erotice fiind găsite de anchetatori, în timpul percheziției, în calculatorul familiei și în telefonul bărbatului.

Până la denunțul bunicii, nimeni nu a bănuit ceva. Fata învăța bine și se comporta ca orice adolescent, povestesc reprezentanții școlii din Lovrin.

Surpriza de care au avut parte specialiștii

„Cazul minorei abuzată sexual de către tată a intrat în evidența noastră în februarie 2016, când a fost sesizat de către bunică, în grija căreia se aflau copiii. Aceștia au fost securizați și preluați în regim de urgență într-un centru rezidențial, unde beneficiază de toate serviciile necesare, inclusiv de consiliere psihologică. La ședințele de consiliere psihologică, precum și din discuțiile avute cu copiii, au apărut, treptat, informații noi cu privire la abuzurile tatălui”, a declarat Smaranda Marcu, purtătoarea de cuvânt a DGASPC Timiș.

Surpriza de care au avut parte psihologii a fost majoră. După ce a ajuns în custodia autorităților, L.T. a început să îi scrie scrisori de dragoste tatălui abuzator. În acestea îi spunea că îl iubește și că ei trebuie să fie împreună, o familie. Una în care ea este „soția”.

CITEȘTE CONTINUAREA PE EVZ.RO


Scrie un comentariu

trimite